GRATIS STEVE MADDEN SHOPPING BAG

BIJ ELKE BESTELLING!

Search

You have no items in your shopping cart.

0 FAQ

Privacy Policy

Deze privacy policy van Steve Madden Europe B.V. (hierna: Steve Madden Europe) heeft betrekking op de privacy van alle gebruikers van haar website, maar ook op alle personen in de hoedanigheid van vertegenwoordiger van verkoper of andere relevante derde partijen en bezoekers van haar vestiging(en). We gebruiken persoonlijke informatie voor het leveren van onze producten, het versturen van nieuwsbrieven en het verbeteren van de gebruikservaring van de webshop. We raden aan de algemene voorwaarden en privacy statement regelmatig door te nemen.

Artikel   1 - Verzameling & gebruik gegevens
Artikel   2 - Rechten van betrokkenen
Artikel   3 - Bewaartermijnen
Artikel   4 - Techniek & Veiligheid
Artikel   5 - Partners
Artikel   6 - Prijsvragen
Artikel   7 - Cookies

1. VERZAMELING & GEBRUIK GEGEVENS

Steve Madden Europe is verantwoordelijk voor alle persoonlijke gegevens die je ons geeft en de bescherming ervan. De gegevens worden opgeslagen door Steve Madden Europe.

Steve Madden Europe B.V.
Touwslager 12
5253 RK Nieuwkuijk
Nederland
E-mailadres: privacy@stevemadden.eu
KvK-nummer: 66152925
BTW: NL856417580.B.01

1.1 WELKE GEGEVENS

Wij verzamelen, bewaren en verwerken je gegevens om je aankoop op de site te verwerken en om je te voorzien van onze diensten. Wij kunnen je aanspreektitel, naam, geslacht, e-mailadres, factuuradres, leveringsadres (indien verschillend), telefoonnummer, mobiel nummer, betalingsgegevens, betaalkaartgegevens en/of bankgegevens, IP-adres en cookies verzamelen.

1.2 WAAROM SLAAN WE JE GEGEVENS OP?

Wij zullen de informatie die je aan ons verstrekt gebruiken om je bestelling(en) te verwerken, om je te voorzien van informatie over je bestelling en voor het functioneren en beheren van onze online winkel.

Om de gebruikservaring van de webshop te verbeteren verzamelen we ook gegevens met betrekking tot je surfgedrag in de webshop en jouw aankoopgegevens. Als je daarvoor toestemming hebt gegeven, zullen we je verblijden met onze nieuwsbrief. Als je liever geen marketingcommunicatie (nieuwsbrieven) van ons ontvangt, kan je ervoor kiezen om je af te melden. Dit is mogelijk door gebruik te maken van de link die te vinden is in iedere nieuwsbrief die je van ons ontvangt.

Wij zullen de informatie van alle personen in de hoedanigheid van vertegenwoordiger van verkoper of andere relevante derde partijen en bezoekers van een van de vestigingen van Steve Madden Europe verwerken om de mogelijkheden tot samenwerkingen te onderzoeken, om overeenkomsten na te komen of voor de veiligheid van onze medewerkers en gasten.

We kunnen je informatie ook gebruiken om inbreuken op het beleid en op strafbare feiten (in overeenstemming met toepasselijke wetgeving) op te sporen, te onderzoeken, te voorkomen, wettelijk vast te stellen, te verdedigen of om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen onder toepasselijk recht.

1.3 RECHTSGROND

Door een aankoop te doen via onze webshop sluit je een koopovereenkomst met Steve Madden Europe. Het verwerken van deze informatie is noodzakelijk voor de uitvoering van de koopovereenkomst. De details van de bestelling worden daarom opgeslagen in onze database.

Zoals aangegeven in de vorige alinea (1.2) maken wij voor het versturen van o.a. onze nieuwsbrief en het plaatsen van onze cookies gebruik van de grondslag toestemming.

Tevens zijn er ook persoonsgegevens die wij bewaren op basis van een wettelijke verplichting.

Het verwerken van de informatie van alle personen in de hoedanigheid van vertegenwoordiger van verkoper of andere relevante derde partijen en bezoekers van een van de vestigingen van Steve Madden Europe is noodzakelijk voor de nakoming van overeenkomsten, op grond van een wettelijke verplicht of op basis van een gerechtvaardigd belang van Steve Madden Europe.

2. UITOEFENEN RECHTEN VAN BETROKKENEN

Je hebt zelf toegang tot je persoonlijke informatie door in te loggen via je account of door ze op te vragen via privacy@stevemadden.eu. In je account kun je alle details van je bestellingen en persoonsgegevens bekijken. Wij verbinden ons ertoe om jouw persoonlijke toegangsgegevens vertrouwelijk te behandelen en niet beschikbaar te stellen aan onbevoegden. We zijn echter niet aansprakelijk voor misbruik van wachtwoorden. Wij raden je daarom aan om je persoonlijke gegevens en wachtwoorden niet te delen met andere personen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de bescherming tegen ongeoorloofde toegang tot je account en je computer.

Daarnaast heb je altijd het recht een verzoek te doen om de gegevens te verwijderen, de verwerking van je gegevens te beperken, je gegevens in te zien en/of aan te passen.

Als je je zorgen maakt over de juistheid van je persoonsgegevens heb je het recht om je persoonsgegevens in te zien en om eventuele onjuistheden kosteloos te corrigeren. Je hebt ook het recht om ons te vragen om te stoppen met het gebruik van je persoonsgegevens voor marketing doeleinden.

Indien je vragen of klachten hebt over de Privacy Policy van Steve Madden Europe, stuur een e-mail naar privacy@stevemadden.eu.

Je hebt ook het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je gegevens vanwege een specifieke situatie, dit kan eveneens door het sturen van een email naar privacy@stevemadden.eu. Daarnaast heb je ook het recht om klachten over de verwerking van persoonsgegevens te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-indienen-bij-de-ap .

3. BEWAARTERMIIJNEN PERSOONSGEGEVENS

Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor je persoonsgegevens worden verzameld.

Wanneer je een bestelling plaatst of een account aanmaakt, hanteren wij een bewaartermijn van vijf jaar, na het laatste moment van inloggen.

Persoonsgegevens die bewaard dienen te worden op basis van een wettelijke verplichting, worden eventueel langer bewaard. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de wettelijke verplichting van de Belastingdienst om 7 jaar lang financiële gegevens op te slaan.

De persoonsgegevens van alle personen in de hoedanigheid van vertegenwoordiger van verkoper of andere relevante derde partijen en bezoekers van een van de vestigingen van Steve Madden Europe worden niet langer verzameld dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor de persoonsgegevens zijn verzameld.

4. TECHNIEK & VEILIGHEID

De wet formuleert passende technische en organisatorische maatregelen om voor de beveiliging van je gegevens te zorgen. Wij zorgen dat wij voldoen aan deze maatregelen en zorgen dat beveiligingstechnieken up-to-date zijn en dat onze partners hiervan op de hoogte zijn. Daarnaast hanteren wij een intern privacy- en beveiligingsbeleid wat er voor zorgt dat personeel vertrouwelijk omgaat met gegevens indien zij daar mee te maken krijgt.

Wanneer je een account aanmaakt of een bestelling plaatst, bewaren wij je gegevens op een Secure Server. Je gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Voor het verzenden en ontvangen van kritieke informatie, zoals financiële informatie, gebruiken we een beveiligde (SSL) verbinding. We hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om verlies, onrechtmatig gebruik of onterechte wijziging van informatie op onze website zo goed als mogelijk te voorkomen. Wij dragen er zorg voor dat de gebruikte beveiligingstechnieken up-to-date blijven. Wij raden je aan om je volledige creditkaart gegevens niet naar ons te verzenden via een niet-versleutelde elektronische communicatiewijze.

5. PARTNERS

Het is mogelijk dat wij je persoonsgegevens doorspelen aan een van onze Europese partnerbedrijven. Deze firma’s zijn (sub)verwerkers van onze persoonsgegevens. De (sub)verwerkers van Steve Madden Europe zijn webbouwers, logistieke bedrijven, betaaldiensten en marketing services. Met deze (sub)verwerkers zijn verwerkersovereenkomsten overeengekomen zodat voldaan wordt aan de wettelijke verplichtingen. Sommige van deze Europese partnerbedrijven verwerken persoonsgegevens buiten de Europese Economische Ruimte. Een doorgifte aan een land buiten de Europese Economische Ruimte zal enkel plaatsvinden als wordt voldaan aan de wettelijke vereisten.

Daarnaast kunnen wij je gegevens doorgeven aan agenten, onderaannemers, leveranciers, bedrijven die referentie en kredietfraude tegengaan, online betalingsbedrijven, bedrijven gespecialiseerd in online betalingen, creditcard bedrijven en ontwikkelaars van marketing en website optimalisatie software om ons te helpen bij elk van de wijzen waarop wij gebruik maken van je persoonsgegevens zoals vermeld in deze Privacy Policy. We zouden hier bijvoorbeeld gebruik van kunnen maken als we een partner inschakelen voor het verzenden van goederen, het verkrijgen van betalingen, het analyseren van gegevens, om onszelf te voorzien van hulp bij marketing of klantendienst en om te analyseren hoe je gebruik maakt van de webshop, om dan zo weer de webshop te optimaliseren.

Verder zouden we informatie uit kunnen wisselen met partners met als doel fraude te voorkomen en risico te reduceren.

6. PRIJSVRAGEN

Bij eventuele prijsvragen maken wij gebruik van de gegevens om de deelnemers te informeren. Meer details, indien van toepassing, vind je in de deelnamevoorwaarden van de desbetreffende prijsvraag.

7. COOKIES

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door je browser worden opgeslagen op je computer. Voor een bezoek aan onze site hoeft je geen cookies te accepteren. Wanneer je de website bezoekt wordt een melding getoond om cookies te accepteren.

We plaatsen functionele cookies om de website voor bezoekers gebruiksvriendelijker te maken. Onze cookies geven bijvoorbeeld informatie om je te herkennen bij een volgend bezoek. Stel dat je een product bent vergeten in je winkelmand, zorgen cookies er voor dat het product in de winkelmand blijft. We maken daarnaast ook gebruik van analytische cookies om bijvoorbeeld bezoekersstatistieken te analyseren.

Om ons in staat te stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze website en hiervoor externe advertenties te plaatsen gebruiken wij tracking cookies. Wij gebruiken externe advertentietechnologieën van gerenommeerde partners om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website. Het doel hiervan is om de relevantie van internetadvertenties naar onze website te bepalen.

Je kunt je browser instellen zodat deze geen cookies accepteert, maar dat zou kunnen betekenen dat je geen optimaal gebruik van onze website kunt maken. Wil je graag meer lezen over cookies? Ga naar www.allaboutcookies.org. Wil je weten hoe je cookies verwijdert? www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.html.

7.1 MEER OVER ONZE COOKIES

Retargeting

Om te kunnen adverteren op partner websites met producten die je onlangs bekeken hebt analyseren wij je zoekgedrag dat voortkomt uit tracking cookies. Wanneer je op een website binnen het netwerk van onze partners komt, dan wordt er een advertentie uiting getoond op basis van je bezoekgedrag. We geven jouw websitegebruik door aan onze partner.

Google

Wij maken gebruik van Google Analytics, een dienst van Google, Inc. Google Analytics maakt gebruik van analytische cookies waardoor analyses mogelijk zijn. De door een cookie gegenereerde informatie over je gebruik van deze site (inclusief je IP-adres) wordt verstuurd naar een server van Google.

Door het gebruik van deze site ga je ermee akkoord dat jouw gegevens door Google worden verwerkt op de wijze en voor de doeleinden zoals hierboven omschreven. Google slaat de verzamelde gegevens op in het Google Analytics systeem voor analyses en rapporten. Wil je graag meer weten of het privacy beleid van Google. Bekijk dan deze pagina: https://policies.google.com/privacy

7.2. DELEN MET SOCIALE MEDIA NETWERKEN

Wanneer je producten of content van stevemadden.eu met vrienden deelt via sociale netwerksites kunnen cookies geplaatst worden.

Twitter

We maken gebruik van plug-ins van Twitter. Deze functies worden aangeboden door Twitter Inc., 795 Folsom Street, Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA. Wij wijzen je erop dat wij als aanbieder van de site geen kennis hebben van de inhoud van de verstrekte gegevens en gebruik via Twitter. Voor meer informatie, zie de privacyverklaring van Twitter op http://twitter.com/privacy

Facebook

We maken gebruik van plug-ins van facebook.com ( "Facebook"). Facebook wordt beheerd door Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Voor meer informatie, zie de privacyverklaring van Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/

Pinterest

We maken gebruik van plug-ins van het sociale netwerk van Pinterest, dat wordt beheerd door Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, Californië, Verenigde Staten ("Pinterest"). Voor meer informatie, zie de privacyverklaring van Pinterest: https://about.pinterest.com/nl/privacy-policy

Instagram

We maken gebruik van plug-ins van het sociale netwerk van Instagram, dat wordt beheerd door Instagram, LLC Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA ("Instagram"). Voor meer informatie, zie de privacyverklaring van Instagram: https://www.facebook.com/about/privacy/

Youtube

We maken gebruik van plug-ins van Youtube, dat wordt beheerd door Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Verenigde Staten ("Youtube"). Voor meer informatie, zie de privacyverklaring van YouTube: http://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/

7.3. GOEDKEURING COOKIES

Door het gebruik van cookies te accepteren geef je Steve Madden Europe toestemming om je gegevens op te slaan in de vorm van cookie-bestanden. Je laat de opslag van deze bestanden op jouw computer toe, nadat je je browsersessie beëindigt, zodat de informatie kan worden gebruikt om jouw volgende bezoek aan de website zo aangenaam mogelijk te maken. Je behoudt het recht om deze toestemming in te trekken.

 

X

Hi! Thanks for visiting Steve Madden Europe!

Go to our online shop and start shopping.